Electrolux PD91-4MG Pölynimuri

339,00  sis. ALV 24 %

Kuvaus

Electrolux Pure D9 PD914MG -pölynimuri on ympäristöystävällinen, hygieeninen ja puhdistaa kotisi tehokkaasti.

Työskentelysäde: Pitkä johto mahdollistaa 12 metrin työskentelysäteen. Voit imuroida helposti useamman huoneen, ilman että sinun tarvitsee vaihtaa töpselin paikkaa.

FlowMotion-järjestelmä: Vähäkitkainen FlowMotion-suutin ja XL-kokoiset kumiset takapyörät tekevät imurin liikuttelemisesta sujuvampaa ja kevyempää.

PureFlow-järjestelmä takaa tehokkaan ilmavirtauksen, minkä ansiosta voit nauttia ensiluokkaisesta siisteydestä ja tehokkuudesta.

Pölypussin vaihto: Kätevä sulkemisjärjestelmä sulkee pölypussin tiiviisti poistamista varten, joten se hoituu siististi ja hygieenisesti. Kätevän kahvan ansiosta itse pussiin ei tarvitse juuri koskea.

Pestävä HEPA 12 -suodatin on varustettu Allergy Plus -teknologialla, joka poistaa allergeeneja pölynimurin puhaltamasta ilmasta ja tekee kodistasi terveellisemmän paikan asua. Suodatin on helppo pestä.

AeroPro-lisätarvike: Kätevä 3-in-1 -lisätarvike auttaa siivoamaan kaikentyyppiset pinnat.

Teleskooppivarsi: Säädettävän teleskooppivarren ansiosta on helppo löytää itselle sopivin ja ergonominen työskentelyasento. Lisäksi vältyt turhalta kumartelulta.